Bayan Soundscene

Spatwaterdichte Bluetooth luidspreker bedoeld voor binnen én buitengebruik. Met 20 Watt aan stereo vermogen in staat om een krachtig geluid te produceren.

€ 259,00
€ 239,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Naast de succesvolle Soundbook Bluetooth (BT) speakers introduceert het nog jonge Engelse bedrijf nu SoundScene™. SoundScene™ is een draagbare (spat)waterdichte BT luidspreker, die bedoeld is voor binnen- en buitengebruik en tegen een stootje èn een oer Hollands buitje kan.
Met 20 watt aan stereo vermogen is de SoundScene™ in staat om een krachtig geluid voort te brengen. De ingebouwde accu is goed voor vele uren aan speelplezier, maar ook ontbreekt een lichtnetaansluiting niet.

Uniek is echter de ingebouwde RF ontvanger/zender.
Als één SoundScene™ als RF zender wordt ingesteld, dan kunnen er tot 7 andere SoundScene’s middels RF worden gekoppeld aan de zender. De minimale afstand tussen de zendende SoundScene™ en de ontvangende SoundScene’s bedraagt 30 meter. Dit houdt in dat met een aantal SoundScene’s een groot gebied met een diameter van maar liefst 60 meter van muziek kan worden voorzien.

De toepassingen zijn legio… Het BT device waarmee de muziek wordt gestreamd naar de ontvangende SoundScene™ regelt centraal ook het volume van alle gekoppelde SoundScene’s™.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.