Filmbox nu bij Canal Digitaal

Filmbox nu bij Canal Digitaal

FilmBox begon deze week in Nederland met een speciale versie die specifiek op de Nederlandse markt is gericht. Op de nieuwe filmzender zijn niet alleen films maar ook series te zien. Het unieke van FilmBox is dat het films en series zonder reclame-onderbreking gaat uitzenden. Tussen de films en series is wel ruimte voor reclame. Daarin wordt vooral de eigen betaalzender Film1 aangeprezen.

Immers, FilmBox en Film1 hebben in SPI International dezelfde eigenaar.

Canal Digitaal

FilmBox is begonnen met uitzenden op 4 mei in Nederland. De zender is op dit moment alleen via satelliet bij Canal Digitaal te bekijken. Het satellietsignaal kan als aanvoersignaal voor andere Nederlandse distributeurs voor doorgifte van FilmBox op eigen netwerken gelden. Canal Digitaal heeft inmiddels aangekondigd dat de nieuwe filmzender binnenkort ook aan het zenderaanbod van OTT en IPTV wordt toegevoegd. Hierdoor komt FilmBox binnenkort ook in het zenderaanbod van onder meer Online.nl, Tweak en Freedom Internet.

FilmBox levert een gevarieerd aanbod van Hollywood blockbusters, klassiekers en populaire series aan meer dan 30 miljoen huishoudens wereldwijd.

Hoogtepunten voor de maand mei zijn: 10 Things We Should Do Before We Break Up (2019), Unsane (2018) en Crypto (2019).

Daarnaast maakt de Netflix-serie NARCOS zijn lineaire tv-debuut in Nederland op FilmBox, waar kijkers de eerste drie seizoenen en het vierde seizoen met de titel NARCOS op maandag kunnen zien en de herhalingen op zondag.

bron: Totaal TV

 

  er     11-05-2021 20:44     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.