Onze nieuwe Caratec tv's

Onze nieuwe Caratec tv's Caratec Vision 

We hebben nieuwe tv's in ons assortiment opgenomen
Caratec heeft een nieuwe lijn tv's uitgebracht. Deze zijn uitermate geschikt voor gebruik in de camper of caravan of op de camping. Door gebruik te maken van een speciaal ontworpen voeding zijn deze tv's energiezuinig en kunnen ze werken met een spanning tussen de 9 en 30 volt.

Beeldkwaliteit:
Omdat je in een camper of caravan niet altijd recht voor de tv kunt zitten heeft Caratec ervoor gezorgd dat het beelscherm van diverse kanten altijd goed te bekijken blijft.

Deze tv's zijn ook geschikt voor de ontvangst van satelliet tv zoals Canal Digitaal en TV Vlaanderen. Daarnaast zijn er modellen die geleverd worden met een smart stick voorzien van Android. Dit zorgt ervoor dat u ongestoord kunt streamen. Denk aan Netflix, Youtube en vele andere apps.

DVD speler.
Diverse modellen beschikken ook nog eens over een ingebouwde DVD speler. Zo kunt u altijd uw eigen favoriete films of series bekijken onderweg.

Behuizing
Zo compact mogelijk en toch stabiel. De behuizingen van Caratec toestellen zijn gemaakt om met je mee op reis te gaan. Daarom zijn ze gebouwd om robuuster te zijn dan apparaten voor thuisgebruik. 

Accessoires
Een voet en voeding zijn optioneel verkrijgbaar en niet inbegrepen omdat ze meestal niet nodig zijn voor het inbouwen in een camper of caravan. 
Een 12V-aansluitkabel en een actieve DVB-T2-antenne zodat u direct aan de slag kunt.

Modellen:
Er is een 19" versie en daarnaast zijn er de 22" en de 24" versies met of zonder dvd speler en of Smart stickWilt u meer informatie of zien welke modellen er zijn, kijk dan even hier: www.msat.nl/12-volt-tv

 
  er     17-02-2022 19:24     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 0115 530 530
Vanuit het buitenland 0031 115 530 530