Over Sodastream SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider voor toestellen om thuis bruiswater te maken. Met een SodaStream-toestel maak je kraantjeswater in een handomdraai bruisend en zijn plastic flessen overbodig. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. SodaStream is actief in 46 landen. 

DUURZAAM. Minder sleuren, minder opslag en vooral minder afval. SodaStream bruiswatertoestellen zijn compacte apparaten met een hervulbare CO2 cilinder. Met gewoon kraanwater maken gebruikers in een oogwenk sprankelend bruiswater of frisdrank. Dat is niet alleen handig en lekker, maar ook heel milieuvriendelijk. De koolzuurgascilinder spuit de prik gewoon in een zeer stevige fles die tot drie jaar meegaat. 1 SodaStream fles vervangt zo maar liefst 2800 PET-flessen. En geen PET betekent ook geen transport en geen opslag!

 

GEMAK. Met SodaStream zijn je bruisende drankjes klaar binnen enkele seconden. En ze kunnen in stijl geserveerd worden! Met de Spirit, de Spirit One Touch of de Crystal bereiden gebruikers thuis hun eigen drank om onmiddellijk te serveren aan tafel. SodaStream combineert topprestaties met een stijlvol design, waardoor de bruiswatertoestellen zelfs in de meest exclusieve keuken niet zullen misstaan.

 

VERFRISSING. SodaStream zorgt ervoor dat je naast bruiswater ook verantwoord kunt genieten van verschillende soorten smaken. Naast de gewone smaken zijn er ook tal van light varianten verkrijgbaar. Je vindt het allemaal in een heel breed aanbod. Daarnaast is er nog het mocktail assortiment, deze alcoholvrije cocktails maken jouw feestjes extra bruisend. 

Natuurlijk niet alleen de sodastream toestellen zijn via M-sat te verkrijgen maar ook de siropen,accesoires en cilinders zijn hier verkrijgbaar.
 

 

 

  rv     14-02-2019 14:57     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Msat.nl maakt gebruik van cookies voor het analyseren en verbeteren van de website.Klik op de knop om akkoord te gaan met het gebruik van cookies.