Pure Evoke H6

Digitale stereo radio met draadloze muziekstreaming.

€ 259,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

In de Evoke H6 worden de beste eigenschappen van digitale radio en draadloze muziekstreaming gecombineerd voor een superieur stereogeluid.

Dankzij de Bluetooth-connectiviteit en de laatste geavanceerde audiotechnologie van Pure geniet u nog meer van de muziek en applicaties van uw apparaat.

Op het grote, uiterst heldere scherm kunt u informatie over het radioprogramma en artwork in kleur weergeven.

De Evoke H6 is verkrijgbaar met een klassiek eiken of walnoten afwerking.

Meer stations, digitale kwaliteit Dab-radio brengt u fantastische, gevarieerde programma's met een zeer gedetailleerd geluid van digitale kwaliteit.

Een groot deel van het aanbod is alleen beschikbaar op digitale radio.

Een digitale radio spoort automatisch alle beschikbare radiostations op, waarna u deze op naam kunt selecteren.

Radiostations die nog niet digitaal uitzenden, kunt u beluisteren via de FM-ontvanger.

Omdat de Evoke H6 het keurmerk voor digitale radio (het digitale vinkje) heeft ontvangen, bent u ervan verzekerd dat de radio is voorbereid op elke toekomstige overschakeling van FM naar digitale radio.

Bluetooth-connectiviteit De Evoke H6, die u als draadloze luidspreker voor uw laptop, smartphone of tablet kunt gebruiken, is eenvoudig aan te sluiten en te bedienen.

Met de Evoke H6 kunt u genieten van uw favoriete tv-programma's, films en muziekapps met een zeer gedetailleerd stereogeluid.

Superieur stereogeluid In de Evoke H6 is onze meest recente luidsprekertechnologie toegepast, die voorheen was gereserveerd voor de premiumproductenlijn Evoke C-D.

Een paar luidsprekers dat worden aangestuurd via twee krachtig versterkte kanalen van klasse D, staan borg voor audioprestaties die toonaangevend zijn in hun klasse.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Msat.nl maakt gebruik van cookies voor het analyseren en verbeteren van de website.Klik op de knop om akkoord te gaan met het gebruik van cookies.