Rebox 4220HD S-PVR

Rebox 4220HD,nieuw model satellietontvanger van Rebox.

€ 129,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Opnemen en kijken tegelijk binnen dezelfde transponder, met dit model van Rebox kan het

- ŸEen CI module is niet nodig, de smartcard kan rechtstreeks in de interne kaartlezer, met de chip naar beneden (tenzij een afzonderlijk provider of broadcaster voor een of meerdere bepaalde zenders een CI module vereist).

- Externe opslag media kan gebruikt worden voor het opnemen van TV programma’s. Het is niet alleen mogelijk om één enkele opname te maken, het is ook mogelijk om via de ‘serie recording’ optie meerdere afleveringen van een programma via de EPG als opname te programmeren.

- Live TV kan gepauzeerd en vervolgd worden (indien een opslag medium wordt gebruikt).

- Deze ontvanger kan diverse soorten mediabestanden afspelen, inclusief foto’s, muziek, en video’s (vanaf een aangesloten opslagmedium).

- Deze ontvanger kan ook media bestanden afspelen van andere apparatuur, zoals computers en NAS (Network Attached Storage)apparatuur.

- Deze ontvanger biedt een scala aan apps, zoals YouTube, Uitzending gemist, diverse apps op het gebied van nieuws, muziek, etc.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Msat.nl maakt gebruik van cookies voor het analyseren en verbeteren van de website.Klik op de knop om akkoord te gaan met het gebruik van cookies.