Travel Vision mobiel IPTV maritiem

Travel Vision IPTV box Travel Vision IPTV omnidirect antenne
Travel Vision IPTV box Travel Vision IPTV omnidirect antenne
Travel Vision mobiel IPTV maritiem
Travel Vision mobiel IPTV maritiem.

Verwachte levertijd

op aanvraag

€ 1.995,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Uniek concept

Met Travel Vision mobiel IPTV kunt u in maar liefst veertig Europese landen TV kijken via een mobiele 3G/4G internetverbinding én heeft u overal uw eigen WiFi netwerk. TV kijken via internet is nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest!

Hoe werkt het?

De Travel Vision mobiele IPTV router is voorzien van een vaste geïntegreerde simkaart met een uniek IP adres. Met deze speciaal geconfigureerde krachtige router kunt u een specifiek voor de Nederlandse markt samengesteld zenderpakket met 15 zenders ontvangen.

De maritieme versie van de Travel Vision mobiele IPTV router is voorzien van een krachtige omni directionele maritieme buitenantenne om een zo goed mogelijke GSM ontvangst te realiseren.

De Travel Vision mobiele IPTV router wordt met een HDMI kabel rechtstreeks op de tv aangesloten. Met slechts een druk op de knop van de meegeleverde afstandsbediening kunt u televisie kijken. U hoeft geen schotelantenne uit te richten, geen extra receiver te plaatsen en/of een Chromecast of Android box te plaatsen om tv signaal te streamen.

TV kijken via mobiele internetverbinding

TV kijken via mobiel internet verbruikt veel data en is zodoende kostbaar. Eén uur televisiekijken of streamen in HD kwaliteit verbruikt maar liefst 3 GB* per uur. Daarbij komt dat “onbeperkte” data abonnementen in het buitenland niet onbeperkt zijn. Bij het bereiken van de limiet moet extra data moeten worden bijgekocht waardoor de kosten hoger uitvallen.

*bron: Ziggo, KPN, T-mobile

Vijf keer lager dataverbruik

Met Travel Vision IPTV ligt het dataverbruik voor televisie kijken in HD kwaliteit op slechts 0,6GB per uur, maar liefst zo’n 5 keer lager! Hierdoor wordt tv kijken via een mobiele 3G/4G verbinding een heel stuk voordeliger.

Uw eigen draadloze WiFi netwerk

Naast tv kijken kunt u de IPTV router ook gebruiken om uw eigen draadloze netwerk te maken. De gevoelige buitenantenne vangt het signaal van het mobiele netwerk moeiteloos op, ook als het signaal zwakker is. De krachtige router verspreidt vervolgens een WiFi signaal en hiermee creëert u uw eigen draadloze netwerk. Hiermee kunt u al uw apparatuur zoals mobiele telefoon, tablet, laptop en smart TV eenvoudig en veilig verbinden met het internet, net zoals thuis.

Abonnement

Het Travel Vision mobiel IPTV systeem is voorzien van een geïntegreerde simkaart met bijbehorend abonnement. Bij ingebruikname van het systeem wordt een 2-jarig EU data-abonnement geactiveerd (geldig in ruim 40 Europese landen).

De jaarlijkse vaste abonnementskosten bedragen €129. Dit is inclusief een startbundel van 25GB en zes maanden tv abonnement.

De startbundel van 25GB is zes maanden houdbaar en is goed voor ongeveer 42 uur tv kijken. Extra maandelijkse databundels en tv kunt u eenvoudig online bijbestellen tegen zeer voordelige tarieven.

De aanschafprijs van het Travel Vision maritiem mobiel IPTV systeem bedraagt €1.995,00

Voordelen Travel Vision mobiel IPTV

• TV kijken in HD kwaliteit
• Nederlands zenderpakket
• Zeer eenvoudig in gebruik
• Laag dataverbruik
• Krachtige buitenantenne
• Uw eigen WiFi netwerk
• Overal internet
• Voordelige databundels

Travel Vision mobiel IPTV; TV kijken in HD kwaliteit met een laag dataverbruik

Met Travel Vision IPTV ligt het dataverbruik voor televisie kijken in HD kwaliteit op slechts 0,6GB per uur, maar liefst zo’n 5 keer lager! Hierdoor wordt tv kijken via een mobiele 3G/4G verbinding een heel stuk voordeliger.
 

Zender overzicht

Travel Vision IPTV biedt de volgende 15 zenders

nr zender   nr zender  
1 NPO 1   9 SBS6  
2 NPO 2   10 Veronica  
3 NPO 3   11 SBS9  
4 RTL 4   12 NET5  
5 RTL 5   13 één  
6 RTL 7   14 Canvas  
7 RTL8   15 Ketnet  
8 RTLZ    

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Komt u er niet helemaal uit?

Komt u er niet helemaal uit?

Neem contact met ons op via email of telefoon:

+31 115 530 530
Info@msat.nl