Travelvision IPTV

Travelvision IPTV

Eenvoudig en betaalbaar tv kijken via internet nu verkrijgbaar bij M-Sat

Uniek concept

Met Travel Vision mobiel IPTV kunt u in maar liefst veertig Europese landen TV kijken via een mobiele 3G/4G internetverbinding én heeft u overal uw eigen WiFi netwerk. TV kijken via internet is nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest!

Hoe werkt het?

De Travel Vision mobiele IPTV router is voorzien van een vaste geïntegreerde simkaart met een uniek IP adres. Met deze speciaal geconfigureerde krachtige router kunt u een specifiek voor de Nederlandse markt samengesteld zenderpakket met 15 zenders ontvangen.

De Travel Vision mobiele IPTV router is voorzien van een krachtige omni directionele buitenantenne om een zo goed mogelijke GSM ontvangst te realiseren.

De Travel Vision mobiele IPTV router wordt met een HDMI kabel rechtstreeks op de tv aangesloten. Met slechts een druk op de knop van de meegeleverde afstandsbediening kunt u televisie kijken. U hoeft geen schotelantenne uit te richten, geen extra receiver te plaatsen en/of een Chromecast of Android box te plaatsen om tv signaal te streamen.

TV kijken via mobiele internetverbinding

TV kijken via mobiel internet verbruikt veel data en is zodoende kostbaar. Eén uur televisiekijken of streamen in HD kwaliteit verbruikt maar liefst 3 GB* per uur. Daarbij komt dat “onbeperkte” data abonnementen in het buitenland niet onbeperkt zijn. Bij het bereiken van de limiet moet extra data moeten worden bijgekocht waardoor de kosten hoger uitvallen.

*bron: Ziggo, KPN, T-mobile

Vijf keer lager dataverbruik

Met Travel Vision IPTV ligt het dataverbruik voor televisie kijken in HD kwaliteit op slechts 0,6GB per uur, maar liefst zo’n 5 keer lager! Hierdoor wordt tv kijken via een mobiele 3G/4G verbinding een heel stuk voordeliger.

Uw eigen draadloze WiFi netwerk

Naast tv kijken kunt u de IPTV router ook gebruiken om uw eigen draadloze netwerk te maken. De gevoelige buitenantenne vangt het signaal van het mobiele netwerk moeiteloos op, ook als het signaal zwakker is. De krachtige router verspreidt vervolgens een WiFi signaal en hiermee creëert u uw eigen draadloze netwerk. Hiermee kunt u al uw apparatuur zoals mobiele telefoon, tablet, laptop en smart TV eenvoudig en veilig verbinden met het internet, net zoals thuis. 

Abonnement

Het Travel Vision mobiel IPTV systeem is voorzien van een geïntegreerde simkaart met bijbehorend abonnement. Bij ingebruikname van het systeem wordt een 2-jarig EU data-abonnement geactiveerd (geldig in ruim 40 Europese landen).

De jaarlijkse vaste abonnementskosten bedragen €129. Dit is inclusief een startbundel van 25GB en zes maanden tv abonnement.

De startbundel van 25GB is zes maanden houdbaar en is goed voor ongeveer 42 uur tv kijken. Extra maandelijkse databundels en tv kunt u eenvoudig online bijbestellen tegen zeer voordelige tarieven.

Er is een IPTV versie voor de camper of caravan, deze kost €1695 en er is een maritieme versie met een speciale omnidirect buitenantenne. De maritieme versie kost €1995.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen neem dan contact met ons op

WWW.MSAT.NL
0115-530530

 

 


 
  er     05-06-2022 13:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.