Tv kijken met de Canal Digitaal App.

Tv kijken met de Canal Digitaal App.

Kijken met de App

Of je nou lekker onderweg bent met de trein of ergens op moet wachten: soms is het heerlijk om de tijd te vullen door lekker tv te kijken. Hiervoor is de Canal Digitaal TV App erg geschikt.
Hiermee kun je namelijk altijd en overal in Nederland gratis tv-kijken op je smartphone of tablet. Maar de TV App kan natuurlijk veel meer dan dat.
Er zijn steeds meer tv's op de markt waarin de app. al beschikbaar is. Merken zoals Nokia, Samsung en vele andere beschikken hier al over. Daarom lees je in dit artikel al zijn ins en outs!

De Canal Digitaal TV App: streamen via internet

Met de TV App kijk je op je smartphone of tablet tv in HD-resolutie. Voordat je de app gaat gebruiken, is het goed om te weten dat de app werkt via internet.

Je ‘streamt’ daarmee een programma naar je apparaat. Dit gaat dus niet via je schotel. Het voordeel hiervan is dat je de Canal Digitaal TV App overal in Nederland kunt gebruiken.
Wel willen we je graag even waarschuwen: het streamen verbruikt MB’s.
We raden je daarom aan om tijdens het streamen rekening te houden met het formaat van de internetbundel van je telefoonabonnement. Als je streamt, verbruikt de Canal Digitaal TV App gemiddeld ongeveer 4 tot 5 MB per minuut.

Tip van ons: via een wifi-netwerk verbruik je geen data van je internetbundel!

Dit kun je allemaal met de TV App van Canal Digitaal

TV kijken:
Allereerst is de app natuurlijk erg geschikt om tv te kijken. Altijd en overal in Nederland. Je kunt alle zenders van je zenderpakket bekijken. Heb je bijvoorbeeld het Royaal-pakket? Dan kun je natuurlijk ook gewoon naar Ziggo Sport Select kijken. Deze zender hoort immers bij dit pakket.

Bladeren in de TV-gids:
Wil je snel even kijken of er vanavond wat leuks op tv is? Goed nieuws: je kunt de Canal Digitaal TV App ook gebruiken als tv gids.
Deze functie heeft allerlei slimmigheidjes. Zo kun je alle zenders die je niet ontvangt wegfilteren. Ook kun je de programmering van de aankomende week bekijken. Bovendien kun je tot meer dan tien dagen in de gids vooruitkijken. Om het voor jezelf overzichtelijk te houden, kun je zenders als ‘favoriet’ bestempelen. Zo maak je jouw eigen gepersonaliseerde tv gids. Hierin staan dan alleen de zenders waar je écht naar kijkt

Uitzendingen streamen naar je Chromecast:
Onze app is ideaal in combinatie met een tweede televisie die geen eigen satellietdecoder heeft. Via een Google Chromecast kun je namelijk het beeld van de TV App laten afspelen op je televisie. Dit gaat via wifi. Handig, want zo hoef je niet meer met anderen te ‘vechten’ om wie er tv mag kijken! 

De Canal Digitaal TV App: gratis voor elke Canal Digitaal klant!

Wil je meer informatie, bel of stuur een mail naar:
0115-530 530 
info@msat.nl

  er     28-04-2021 20:27     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.