Waar kun je in 2021 Formule 1 kijken

Waar kun je in 2021 Formule 1 kijken

Waar kijk je Formule 1

Hoe kun je alle Formule 1-races van 2021 in Nederland volgen? In Nederland kun je alle sessies van onder andere Max Verstappen op twee manieren live volgen. Allereerst kan dat op de televisie via Ziggo Sport en ten tweede kan dat ook via F1TV Pro en natuurlijk Ziggo Sport Racing.


Waar kan ik Formule 1 op TV kijken en op de radio volgen?
© Getty Images/Red Bull Contentpool

 

Live F1 kijken op Ziggo Sport

Alle Ziggo-abonnees die Ziggo Sport kunnen ook in 2021 alle sessies, inclusief VT1, VT2, VT3 en eventuele sprintraces, van de Formule 1 LIVE volgen via kanaal 14 (voor Ziggo-abonnees).  Abonnees van bijvoorbeeld KPN en Telfort moeten kijken op een van de kanalen tussen 233 en 239 (interactieve televisie).

Formule 1 livestream: F1TV Pro / Ziggo Sport Racing (onderdeel van Ziggo Sport Totaal)

Naast de gebruikelijke mogelijkheden op de televisie, kun je de Formule 1 ook via F1TV Pro. Hiervoor moet je op de website van de Formule 1 een account aanmaken. Dat is gratis, maar wil je ook F1TV Pro kunnen zien, dan kun je je daarop abonneren. Een creditcard is nodig om F1TV Pro te kunnen activeren. Ziggo-abonnees die het Ziggo Sport Totaal-pakket hebben kunnen hier kosteloos gebruik van maken, ook zonder creditcard.

Formule 1 in België kijken

In België heeft Telenet Play Sports de exclusieve rechten om de Formule 1-races uit te zenden. U kunt een abonnement bekomen of een dagpas aanschaffen. 

Formule 1 op RTL Deutschland?

Vanaf 2021 is het niet meer mogelijk om live Formule 1 te kijken via RTL Deutschland. De Duitse televisiezender kon het financieel niet meer bolwerken en besloot na 2020 te stoppen met het uitzenden van de Formule 1. In Duitsland kan alleen nog gekeken worden via de Duitse editie van de betaalzender Sky Sport News en Sky Sport F1. Ook N-TV(.de) zendt geen live Formule 1 meer uit.

Tóch vier F1-races in 2021 op RTL Deutschland?

UPDATE: Er gaan geruchten dat RTL Deutschland in 2021 vier Grands Prix gaat uitzenden. Of het waar is dat RTL Deutschland inderdaad vier races gaat uitzenden is nog niet bevestigd door RTL zelf. Ook is nog niet duidelijk om welke vier races het zou gaan. 

De Formule 1-race via de radio volgen

Om de Formule 1-kwalificatie en de race live via internet webradio te volgen ga je naar OnlineRadio.nl. Olav Mol voorziet de sessies van commentaar.

bron: Motorsportz.nl

  er     12-03-2021 19:31     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.