Quantis electronics brengt nokia ce produkten op de markt.

Quantis electronics brengt nokia ce produkten op de markt.

Vanaf februari 2021 zijn de Nokia Smart TV’s met Android TV en de Nokia Streaming Box 8000 in Nederland verkrijgbaar. Quantis Electronics brengt deze producten, als importeur, in Nederland en België op de markt.
Deze produkten staan bij geselecteerde dealers van quantis zoals M-sat in Axel.

Zowel de Smart TV’s met Android TV als de Streaming Box 8000 zijn Google gecertificeerd. De gebruiker kan ongestoord kijken naar populaire apps als Netflix, Prime Video en Disney+. Maar ook naar apps van Nederlandse content aanbieders en providers zoals bijv. NLZIET, NPO Start/Plus, Videoland Ziggo GO TV en Canal Digitaal.

Alle Nokia producten worden geleverd met een fraaie ergonomische bluetooth afstandsbediening met voorkeuzetoetsen voor het direct kiezen van zenders. Bovendien zijn alle toetsen verlicht. De afstandsbediening ondersteunt spraakopdrachten via Google Assistant.

“De Nokia producten zijn een mooie aanvulling op het merkassortiment van Quantis Electronics” zegt Marc Maters, directeur van Quantis Electronics. “Nokia producten staan, van oudsher, voor kwaliteit, Scandinavisch design en bedieningsgemak. Dat zie je terug in de mobiele telefoons, maar dat zag je in het verleden ook bij de satellietontvangers en televisies van het merk.”

 

  rv     30-03-2021 14:23     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.