Canal Digitaal houdt distributie Joyne via Eutelsat 9B satelliet tot 31 juli in stand

Canal Digitaal houdt distributie Joyne via Eutelsat 9B satelliet tot 31 juli in stand

Joyne aanbod stopt 31 juli op Eutelsat 9B
Canal+ Luxembourg bevestigt aan Totaal TV dat de satellietdistributie van het Joyne-zenderaanbod op de Eutelsat 9B-satelliet niet op 1 juni, maar op 31 juli wordt gestaakt. Klanten van het voormalige Joyne worden via e-mail ingelicht over het langere verblijf van Nederlandse en Vlaamse zenders op deze satellietpositie. Zij dienen wel het abonnementsgeld voor deze aanvullende maanden te betalen. Canal+ Luxembourg nam na het faillissement van Joyne het klantenbestand en de website voor in totaal 80.000 euro over. Het Luxemburgse bedrijf beloofde daarnaast de satellietdistributie nog tot en met 31 mei in stand te houden. 

Hardware
En de hardware zorgt ervoor dat Canal+ Luxembourg besloten heeft de satellietdistributie van het Joyne zenderpakket nog twee maanden langer in stand te houden. "Het vooruitzicht om weer in Europa te gaan kamperen zorgt voor een stijging in de recreatieverkopen. Samen met de overweldigende belangstelling van voormalig Joyne-klanten voor een Canal Digitaal-abonnement in combinatie met een nieuwe CI+ module heeft dit ervoor gezorgd dat deze CI+ module niet geleverd kan worden.
Wij verwachten eind juni weer een nieuwe voorraad van de CI+ modules. 

Actie
De uitverkochte CI+ module zorgt ervoor dat de bestaande hardware-actie voor voormalig Joyne-klanten tot 31 juli is verlengd. De persoonlijke vouchercode blijft dan ook tot deze datum geldig. 

Houdt onze website, www.msat.nl in de gaten, wij houden u op de hoogte over de levertijd van de modules

bron: totaal tv

  er     01-06-2021 19:19     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.