Paradigm Mini Monitor zwart (per paar) op=op

Paradigm mini monitor
Paradigm Mini Monitor zwart (per paar) op=op

Paradigm boekenplank luidspreker

€ 499,00
€ 298,00
Prijs per per paar

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Paradigm Mini Monitor

Deze speaker maakt gebruik van 2 units in een compacte kast, welke een indrukwekkend geluid weergeeft voor zijn formaat en goed te plaatsen is in hedendaags interieur. De zeer dynamische eigenschappen maken deze speaker erg geschikt voor films en muziek.

De speaker heeft een hoog rendement en is makkelijk aanstuurbaar. Het magnetische stoffen front is gemakkelijk afneembaar en valt netjes terug op de juiste plek en de afwerking is van hoog niveau. De voorkant van de speaker is zo ontworpen dat u geen schroeven en andere onnodige zaken ziet en draagt hierdoor bij aan betere geluidsweergave.

De Monitor Serie van Paradigm is al lange tijd een enorm populaire speaker in zijn prijsklasse. Deze meermalen bekroonde serie is inmiddels beland bij de 7e generatie. Diverse technologien ontwikkeld voor de Paradigm Reference lijn zijn inmiddels doorgevoerd in deze Monitor serie. De hoge tonen worden open en fris weergegeven door de nieuw ontwikkelde S-Pal Satijn geanodiseerde aluminium dome-tweeter, terwijl de carbon verstevigde woofers het laag voor hun rekening nemen.

Paradigm levert hierdoor met de Mini Monitor  topkwaliteit speakers in een betaalbare klasse.

Prijs is per paar

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 0115 530 530
Vanuit het buitenland 0031 115 530 530