winkel demo Paradigm Monitor 7 (per paar) op=op

winkel demo Paradigm Monitor 7 (per paar) op=op

Paradigm monitor 7 DE betaalbare luidspreker met zeer mooi geluid.

€ 849,00
€ 499,00
Prijs per per paar

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Paradigm Monitor 7.

Deze speaker maakt gebruik van 3 units in een slanke kast, welke een indrukwekkend geluid weergeeft voor zijn formaat en goed te plaatsen is in hedendaags interieur. De zeer dynamische eigenschappen maken deze speaker erg geschikt voor films en muziek. De speaker heeft een hoog rendement en is makkelijk aanstuurbaar.

Het magnetische stoffen front is gemakkelijk afneembaar en valt netjes terug op de juiste plek en de afwerking is van hoog niveau. De voorkant van de speaker is zo ontworpen dat u geen schroeven en andere onnodige zaken ziet en draagt hierdoor bij aan betere geluidsweergave. De bijgeleverde plint zorgt voor meer stabiliteit. De speaker is te plaatsen op zowel rubbervoeten als op spikes welke natuurlijk bijgeleverd zijn.

De Monitor Serie van Paradigm is al lange tijd een enorm populaire speaker in zijn prijsklasse. Deze meermalen bekroonde serie is inmiddels beland bij de 7e generatie. Diverse technologien ontwikkeld voor de Paradigm Reference lijn zijn inmiddels ook doorgevoerd in deze Monitor serie.

De hoge tonen worden open en fris weergegeven door de nieuw ontwikkelde S-Pal Satijn geanodiseerde aluminium dome-tweeter, terwijl de carbon verstevigde woofers het indrukwekkende laag voor hun rekening nemen. Dit word gecompleteerd met de opvallende witte S-Pal middentoon units, welke accuraat alle middentonen weergeven.

Ook deze serie luidsprekers worden volledig ontworpen bij Paradigm in Canada en delen dus geen componenten van andere fabrikanten. Paradigm levert hierdoor met de Monitor Serie 7 topkwaliteit speakers in een betaalbare klasse.

prijs is per paar

 

 

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 0115 530 530
Vanuit het buitenland 0031 115 530 530