tv kijken in het buitenland

tv kijken in het buitenland

Ga je op vakantie of zomaar een weekendje weg dan wil je natuurlijk ook weleens even ontspannen met je favoriete serie of film.
Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Wij van M-sat hebben diverse mogelijkheden hieronder beschreven


Tv kijken op je telefoon tablet of laptop

Laten we beginnen met de mogelijkheid waar je zelf misschien ook al aan gedacht hebt: je telefoon, tablet of laptop. Via apps als Netflix, Disney en YouTube kun je hiermee ook in het buitenland films, series en andere video’s bekijken. 
Maar ook apps van Canal Digitaal, TVVlaanderen, Delta tv, Ziggo go etc. bieden je ook de mogelijkheid om tv te kijken

Echter, kijken via je telefoon, tablet of laptop heeft een nadeel. Dit kan namelijk alleen via internet. In andere landen is 4G-internet niet overal beschikbaar en heb je misschien zelfs helemaal geen bereik. In dat geval ben je aangewezen op de wifi van de camping. En ook dan is het de vraag of je daar op kunt rekenen.

Een andere mogelijkheid: Kijken via schotel

De tweede mogelijkheid is satelliet tv. Hiermee kun je in bijna heel Europa haarscherpe Nederlandse tv kijken. Het handige aan satelliet-tv is dat je het altijd mee kunt nemen. Hiervoor hebben wij recreatiesets van Canal Digitaal en TVVlaanderen

Deze sets zijn eenvoudig aan te sluiten op je televisie. Eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming is het dan alleen een kwestie van de schotel afstellen. Dit kost geen cent extra en de kwaliteit is net zo goed als thuis. Daarmee is dit de beste mogelijkheid om in het buitenland naar Nederlandse zenders te kijken!

Nog een mogelijkheid: Via de tv van de camping of het appartement op je vakantiebestemming

Nederlandse tv kijken in het buitenland met de tv op je vakantiebestemming. Misschien heeft het vakantiepark of de camping waar je staat zelf een televisie. De kans is echter groot dat deze geen Nederlandse zenders heeft. Vaak is in het buitenland alleen BVN te ontvangen. Dit is de zender van de Nederlandse publieke omroep voor mensen die in het buitenland verblijven. BVN zendt alleen geen liveprogramma’s uit.
Zo zie je dat er meerdere manieren zijn om tv te kijken in het buitenland.

Heb je nog vragen?
Dan kun je altijd contact met ons opnemen om je vragen te stellen. Dit kan via:
telefoon: 0115-530530
e-mail: info@msat.nl
of breng ons een bezoek op onze locatie in Hulst: Spoorweg 10A
 

  er     01-12-2021 21:52     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 0115 530 530
Vanuit het buitenland 0031 115 530 530