De nieuwe Avtex smart tv's

  er     17-02-2024  

De nieuwe Avtex smart tv's Let op. Bij deze tv's wordt geen voet en 220V voeding geleverd (deze zijn optioneel).

De nieuwe tv's van Avtex zijn voorzien van zowel DVB-T/T2 als
DVB-S/S2 tuners. Ze hebben fastscan voor Canal Digitaal en TVVlaanderen. Doordat deze tv's voorzien zijn van smart kun je ook gebruik maken van populaire apps zoals Netflix, YouTube etc.

Ze zijn erg geschikt voor recreatief gebruik omdat er een stabilisator in de tv zit. Daardoor kun je hem rechtstreeks op een 12 of 24 volt spanning aansluiten zonder risico. Een 12 volt aansluiting wordt meegeleverd.

Avtex levert deze tv's in diverse formaten tot wel 32 inch.

 

Lees meer

Zelf aan de slag met zonnepanelen.

  er     19-12-2023  

Zelf aan de slag met zonnepanelen.

Zelf aan de slag met zonnepanelen.
Wilt u zelf een zonnepaneel op uw camper of caravan installeren maar weet u niet wat u nodig heeft dan hebben wij daar doe het zelf pakketten voor. Het pakket bestaat uit:
  • Een zonnepaneel met 0.5mtr kabel en mc4 connectoren.
  • Spoilers.
  • 5 mtr zwarte en rode solarkabel met mc4 connectoren. (van het paneel naar de laadregelaar)
  • 5 mtr twinflex kabel 4mm2. (van de laadregelaar naar de accu)
  • Victron smartsolar MPPT laadregelaar.
  • Dakdoorvoer.
  • Dekalin lijmkit set + activator + handschoentjes + schoonmaakdoekje.

 

Lees meer

De Rebox RE-8401UHD S-PVR is er

  er     14-11-2023  

De Rebox RE-8401UHD S-PVR is er De RE-8401 UHD S-PVR is de laatste nieuwe 4K ontvanger die Rebox op de markt gezet heeft. Deze kleine ontvanger werkt op het Android besturingssysteem zodat bekende apps zoals bijvoorbeeld Netflix, Videoland, viaplay etc. zelf te installeren zijn.

Daarnaast werkt de afstandsbediening via bluetooth zodat er geen apart ir-oogje meer nodig is. Daardoor kan de Rebox in een kastje gezet worden en toch bediend worden met de afstandsbediening. Handig in campers en caravans.

De Rebox ondersteunt de verschillende Ci modules van Canal Digitaal en TVVlaanderen en heeft Fastscan waardoor de kanalen altijd op volgorde staan.

Opnemen doe je met de Rebox 8401 Android box op een optionele Micro SD Card (128GB maximale groote). 
Let op de maximale grootte van deze Micro SD kaart. Opnemen van een andere zender is mogelijk indien deze op de zelfde transponder uitzendt als de op dat moment bekeken zender! Houdt er tevens rekening mee dat zenders en transponders kunnen wisselen indien de provider dat wenst.

Een veelzijdige ontvanger die ook goed te gebruiken is in camper of caravan.

Lees meer

Hoe kijk je Belgisch voetbal?

  er     23-10-2023  

Hoe kijk je Belgisch voetbal?

Wil je weten hoe je het Belgisch voetbal kunt volgen via TVVlaanderen?  Dat kan bijvoorbeeld met een startersset en een abonement bij TV-Vlaanderen.
Voetbalfans hebben het ongetwijfeld al gemerkt,voor Belgisch voetbal moet je de komende tijd bij Eleven Sports zijn. Via de verschillende Eleven Sport zenders heb je toegang tot al de wedstrijden van de Jupiler Pro League, maar ook tot 1A, 1B, Women Super League, de Cup league en de Super Cup.

En… dankzij TV-Vlaanderen  heb je daar geen extra sportpakket voor nodig. De zenders zijn namelijk in de standaard abonnementen inbegrepen. Jouw favoriete matchen bekijken, dat doe je dus extra voordelig.

 

Kijk via satelliet of via het internet

Naar de voetbal kijken, dat kan zowel via satelliet (Basic en Basic+ abonnement) of via het internet (APP TV Basic en Plus).

  1. Met een startersset kijk je naar Belgische, Europese en internationale kampioenschappen via Eleven 1, 2 en 3. Kijk je graag naar de Jupiler Pro League? Dat kan via de 3 gloednieuwe Pro League zenders, die beschikbaar zijn via de TV VLAANDEREN app of via een interactieve decoder die verbonden is met het internet.
  2. Via de app van TV-Vlaanderen kijk je overal en wanneer je dat wil. Met een app tv abonnement van TV-Vlaanderen krijg je ook toegang tot de 6 zenders van Eleven Sports. De app is eenvoudig te installeren in een smart tv zoals die van Nokia met de ingebouwde chromecast.Heeft u geen smart tv en bent u ook nog niet toe aan een nieuwe tv dan kunt u  gaan voor de Formuler Media streamer. Deze is op elke tv met hdmi aan te sluiten,en kunt u zo de app installeren.

Lees meer

Wanneer gebruik je een 12 volt stabilisator.

  er     20-09-2023  

Wanneer gebruik je een 12 volt stabilisator. Regelmatig komen we 12 volt tv's en andere apparaten, zoals satellietontvangers, tegen die niet beschikken over een gestabiliseerde voeding. Vaak wordt hier een adapter bijgeleverd die van 220 volt een 12 volt spanning maakt om deze te laten werken. Wil je zo'n tv of ander apparaat gebruiken op het 12 volt systeem van je camper dan is het verstandig om te controleren hoeveel spanning er daadwerkelijk geleverd wordt door de huishoudaccu. Bij gebruik van zonnepanelen kan het namelijk gebeuren dat de spanning van de accu ruim boven de 13-14 volt of hoger uitkomt. Een tv of ander apparaat zonder gestabiliseerde voeding kan hier niet goed tegen.
In dat geval adviseren wij om een 12 volt stabilisator te plaatsen zodat de tv altijd netjes 12 volt krijgt, ook als de spanning van de accu hoger is. 
 

Lees meer