NDS KIT BLACKSOLAR 230W + Sun Control N-BUS SCE360B+ PST+ PG

NDS Blacksolar 165W NDS Suncontrol NDS dakdoorvoer NDS BUS systeem NDS app NDS paneel NDS spoiler
NDS Blacksolar 165W NDS Suncontrol NDS dakdoorvoer NDS BUS systeem NDS app NDS paneel NDS spoiler
NDS KIT BLACKSOLAR 230W + Sun Control N-BUS SCE360B+ PST+ PG
Complete set met NDS 230W paneel

Verwachte levertijd

Wordt geleverd op bestelling

€ 629,00
Prijs per stuk
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Het NDS Blacksolar zonnepaneel (230W), inclusief laadregelaar met bluetooth, biedt een complete oplossing voor het opladen van de accu van je camper, caravan, of boot via zonne-energie. De set omvat een NDS Blacksolar 230W zonnepaneel (met 2 x 4 m verbindingskabel), een NDS SCE360B N-BUS laadregelaar (MPPT), en een zwarte dakdoorvoer.

NDS heeft de Blacksolar zonnepanelen geüpgraded met PERC-zonnecellen (Passivated Emitter Rear Cell). Deze cellen hebben een passief gemaakte celachterkant, waardoor minder zonne-energie wordt omgezet in warmte en verloren gaat. Bovendien voorkomt deze technologie een afname in het rendement van een zonnecel bij opwarming (tot 0,4% minder per graad stijging in temperatuur!).

De PERC-zonnecellen presteren ook beter bij bewolkt weer. Doorgaans fungeert bewolking als een filter voor licht met kortere golflengtes. De PERC-zonnecellen halen echter meer energie uit kleuren met langere golflengtes, die toch meer de aarde bereiken.

Met 160 hoog-efficiënte monokristallijne zonnecellen biedt het NDS Blacksolar zonnepaneel (230W) tot 19,5% meer rendement dan vergelijkbare zonnepanelen, mede dankzij de PERC-technologie.

De zonnecellen in dit paneel zijn goed beschermd tegen aanslag en vuil dankzij een vacuüm aangebrachte boven- en onderlaag van ethyleen-vinylacetaat (EVA

NDS Blacksolar 230 W (BS230WP) in het kort

 • 160 monocellen
 • Afmeting (l x b x h): 1885 x 72 x 60 mm
 • Gewicht: 17.5 kg
 • Inclusief 4 meter kabel (2 x 4 mm²)

Technische gegevens

 • Maximum vermogen: 230 W (+/- 3%)
 • Nominale spanning: 12 Volt
 • Nullastspanning: 27 V
 • Kortsluitstroom: 10,9 A
 • Spanning bij max. vermogen: 21,99 V
 • Stroom bij max. vermogen: 10.46 A

   

  SUNCONTROL2 is de nieuwste laadregelaar van NDS met afzonderlijke ingangen voor twee zonnepanelen.

  Bluetooth-versie voor bediening met de NDS-App.

  De MPPT-technologie maakt het mogelijk om de energie van elk type zonnepaneel (12V nominaal) te maximaliseren en de modernste laadcurves uit te voeren, zelfs voor LiFePO4-accu's.

  Het speciale Opticharge-algoritme, ontwikkeld door NDS, optimaliseert de lading volgens de behoeften van de accu en verlengt de levensduur ervan.

  SUNCONTROL2 is uitgerust met het nieuwe N-BUS communicatieprotocol, compatibel met Ci-Bus: u kunt nu alle boordapparatuur bewaken, besturen en bijwerken vanaf één enkele NDS Controller.

  Wat is N-BUS? N-BUS is het multidevice communicatieprotocol dat volledig door NDS is ontwikkeld en compatibel is met CI-BUS. Met N-BUS zijn uw energieapparaten met elkaar verbonden en wisselen ze informatie uit voor een efficiënter energiebeheer aan boord. Het netwerk van apparaten heeft vele voordelen, zoals eenvoudige firmware-updates en vereenvoudigde bediening met één simpele interface.

  Wat betekent MPPT? MPPT is het algoritme dat het mogelijk maakt om altijd het "Maximum Power Point" te benutten dat wordt geleverd door het paneel. Een laadregelaar met MPPT-technologie is in staat een aanzienlijk hoger rendement te behalen dan de PWM-technologie (tot 25% meer).

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 0115 530 530
Vanuit het buitenland 0031 115 530 530