Travel Vision 4G WiFi Connect

Travel Vision 4G WiFi Connect Buitenantenne Travel Vision 4G WiFi Connect
Travel Vision 4G WiFi Connect Buitenantenne Travel Vision 4G WiFi Connect
Travel Vision 4G WiFi Connect
Travel Vision 4G WiFi Connect
€ 795,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Uw eigen betrouwbare WiFi netwerk op reis

Het internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Ook op reis wilt u graag een goede en betrouwbare internetverbinding. Hierbij wilt u het liefst niet afhankelijk zijn van een zwak WiFi netwerk op de camping of een slecht bereik van het mobiele netwerk.

De Travel Vision 4G WiFi Connect is de perfecte oplossing

Via een mobiele GSM verbinding of een WiFi netwerk is de Travel Vision 4G WiFi Connect continu verbonden met het internet en met de supersnelle Cat 6 router creëert u uw eigen beveiligd WiFi netwerk. Zo heeft u op reis altijd en overal de beschikking over uw eigen veilige WiFi netwerk waarmee u al uw apparatuur zoals mobiele telefoon, tablet, laptop en smart TV eenvoudig en veilig kunt verbinden met het internet, net zoals thuis.

Antenne en router

De Travel Vision 4G WiFi Connect bestaat uit een antenne-unit welke op het dak wordt gemonteerd en een snelle router die in het voertuig wordt geplaatst. De antenne-unit is voorzien van twee krachtige GSM 3/4G en twee WiFi antennes. Deze omni-directionele antennes zoeken continu om zich heen naar het beste signaal en doordat ze op het dak geplaatst zijn heeft u altijd de best mogelijke ontvangst. Met de snelle router creëert u een eigen beveiligd WiFi netwerk.

De buitenantennes werken tevens als een WiFi booster en zorgen voor een zeer sterk WiFi signaal in en rond de caravan of camper. Zo heeft u altijd de beschikking over uw eigen WiFi netwerk om uw apparaten te connecteren.

Gebruiksvriendelijk

Met de Travel Vision 4G WiFi Connect kunt u eenvoudig verbinding maken met een (camping) WiFi netwerk. Is er geen WiFi netwerk beschikbaar? Dan maakt het systeem verbinding met een lokaal GSM 3/4G netwerk. In de router kunt u hiervoor eenvoudig een simkaart plaatsen. Het apparaat is simlock vrij dus u kunt elke simkaart gebruiken. Zo bent u altijd en overal, met al uw apparaten, (maximaal 10) verbonden met het internet.

Alle instellingen, gebruikersinterface en software zijn Nederlandstalig en dat maakt het systeem zeer eenvoudig in gebruik.

Kwaliteit

De Travel Vision 4G WiFi Connect behoort tot de top in zijn segment. De toegepaste antennes, router, bekabeling en software zijn van de allerhoogste kwaliteit. Hiermee is de best mogelijke ontvangst gegarandeerd en daarom perfect geschikt voor gebruik in camper, caravan of jacht.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Komt u er niet helemaal uit?

Komt u er niet helemaal uit?

Neem contact met ons op via email of telefoon:

+31 115 530 530
Info@msat.nl